Nova hit izjava Darka Miličića! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2014, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova hit izjava Darka Miličića! (VIDEO)

- Umorio sam se kao da sam bio u kafani - rekao je nekadašnji košarkaški reprezentativac

Prvi kik boks meč je nekadašnji košarkaški reprezentitavac Darko Miličić morao da preda zbog nimalo naivne povrede potkolenice.

Miličić je sasvim korektno prihvatio, ne želeći da ugrozi svoje zdravlje, a posle predaje je u svom stilu izjavio:

- Za prvi put nije loše, svaka čast >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Radojčinu, biće dana, biće drugih borbi. Umorio sam se kao da sam bio u kafani, fizički bih mogao da nastavim, ali sudije i lekari to nisu savetovali. Sad je bilo ovako, sledeći put biće bolje – rekao je u ringu Miličić i dodao:

- Sledeći put će biti bolje. Ne može mi niko ništa – poručio je Darko Miličić, koji je samim učešćem uveličao kik boks spektakl u novosadskom Spensu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.