Njena prepiska sa komšijama ubrzo je postala HIT na internetu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Dec.2016, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njena prepiska sa komšijama ubrzo je postala HIT na internetu (FOTO)

Osamnaestogodišnja devojka poznata pod Tviter imenom Morgxmarie postala je hit na internetu pošto je objavila urnebesnu prepisku sa svojim bučnim komšijama sa sprata iznad.

"Drage se..nje, zašto ste toliko bučni, posle 21 sat, svaki dan? Jeste li vi sumo rvači ili eventualno imate stopala od olova. Stvarno ste divlji", napisala je u poruci komšijama iz pakla. "U početku je bilo zabavno, ali sad stvarno smarate, Molim vas, smirite se. Želim vam prijatnu noć. P. S. Ako prodajete >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << karte za košarku u 2 ujutru, javite nam", dodala je, sa smajlijem na kraju.

Ali, umesto da se uvrede ili odluče da se smire, glasne komšije su odlučile da uzvrate udarac. Morg je objavila i njihovo pismo sa dve lažne karte.

"Vreme je za igru", otpisali su joj. "Prošle noći je samo bio trening.

Karte su bile kao prave karte za košarkašku utakmicu, ali su ove bile obogaćene nekim sočnim rečima.

i think i accidentally started a war w the guys who live above us pic.twitter.com/QzAYrQsdeL

— morgue (@morgxmarie) 02. децембар 2016.

Morg je napisala na Tviteru:

- Mislim da sam slučajno otpočela rat sa ljudima koji žive iznad nas - napisala je.

Mnogi su joj zamerili što je koristila prejake reči u poruci, a ona im je odgovorila:

- Neverovatno je da sam postigla toliko toga u životu, ali jedina stvar zbog koje su me zapazili je što sam rekla j...ni u poruci - obratila se hejterima.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.