Izvor: HotSport.rs, 03.Mar.2015, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Kalinić o odluci da ne napusti košarku

- Iskreno, ambiciozan sam i uvek sam se potajno nadao da ću uspeti. Ni ovo nije uspeh kojim ću se zadovoljiti. U tom trenutku sam bio u posebnom stanju uma. Prvi put sam se odvojio od porodice, imao prvi susret sa profesionalnom košarkom i ne mogu da kažem da sam pao na prvom ispitu, ali nisam ni uspeo. Teško mi je palo, u mesecima posle toga ozbiljno sam se dvoumio da li da nastavim da se bavim košarkom ili da se okrenem fakultetu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i izgrađujem sebe u drugom smislu. Bio sam odličan đak subotičke gimnazije i dobro gurao i na tom polju. Lomio sam se i presudio da dam košarci šansu još godinu-dve.

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KALINIĆ SE OPASNO "LOMIO": Hteo sam na faks, ali sam košarci ipak dao šansu još godinu, dve!

Izvor: Press, 03.Mar.2015

Ozbiljno sam se dvoumio da li da nastavim da se bavim košarkom ili da se okrenem fakultetu i izgrađujem sebe u drugom smislu. Bio sam odličan đak subotičke gimnazije i dobro gurao i na tom polju.. . Nikola Kalinić, košarkaš Crvene...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.