Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMANJA NEDOVIĆ: Poseta Zvezdinom košarkaškom kampu

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović posetio je danas košarkaški kamp Crvene zvezde koji se održava u Vrnjačkoj Banji.

Nedović je imao ulogu motivatora- dečacima, polaznicima kampa, ispričao je koliko su ovakve vrste košarkaskih kampova bitni za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << učenje. Rekao je da su kampovi dobro iskustvo za košarkaše i da će polaznicima preneti iskustva iz kampova jer ih je kao dečak nekoliko puta pohađao.
– Čak i danas sam u kontaktu sa nekim ljudima koje sam upoznao na košarkaškim kampovima. Potrebno je da se druže i slušaju trenere jer puno mogu da nauče. Uvek ću se rado odazvati ovakvim pozivima, i veoma zadovoljan što sam prvi put u Vrnjačkoj Banji, rekao je Nedović, napominjući da je prve košarkaške korake napravio na sličnom terenu.
Dušan Radović, direktor Sportskog centra u Vrnjačkoj Banji rekao je da ja već postalo tradicionalno da košarkaški klub Crvena zvezda organizuje kampove u Vrnjačkoj Banji.
– Sportski tereni u ‘Kocki’ su upravo zbog saradnje sa Crvenom zvezdom adaptirani i presvučeni novom podlogom koja ima FIBA licencu. To je i bio početak ulaganja opštine Vrnjačka Banja u sportsku infrastrukturu, rekao je Radović.
Pored Nedovića u kampu je i Filip Čović, plejmejker FMP-a, koji će sa kolegama trenerima raditi sa grupom od četrdesetak dečaka koji su došli u kamp iz svih delova Srbije.
The post NEMANJA NEDOVIĆ: Poseta Zvezdinom košarkaškom kampu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedović i Čović posetili kamp Crvene zvezde

Izvor: B92, 21.Jun.2017

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović posetio je košarkaški kamp Crvene Zvezde u Vrnjačkoj Banji...Nedović je imao motivacionu ulogu, odnosno dečacima, polaznicima kampa, ispričao je koliko su ovakve vrste košarkaskih kampova bitni za učenje...Nedović je Tanjugu rekao da su kampovi dobro iskustvo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.