Milija Vojinović dao tehničku za simuliranje... treneru! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2014, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milija Vojinović dao tehničku za simuliranje... treneru! (VIDEO)

Srpski sudija dosudio je drugu i isključujuću tehničku grešku treneru Karšijake zbog flopinga

Izgleda da je preozbiljno shvatio nove instrukcije ULEB-a, Vojinović kažnjava za floping i na klupi! Srpski arbitar Milija Vojinović ušao je u istoriju evropske košarke pošto je isključio je trenera Karšijake Ufuka Saricu zbog simuliranja na meču koji je njegova ekipa igrala protiv Paoka u Evrokupu.

Trener turskog tima nije bio zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odlukom srpskog arbitra koji je dosudio prekršaj nad bekom Paoka Mihalisom Lijapisom. Sarica je nakon te sudske odluke odlučio da na slikovit način dokaže svima u hali da je grčki igrač odglumio faul i bacio se na parket, ali Vojinovića to nije impresioniralo. Naprotiv, srpski sudija pokazao je tehničku grešku Turčinu koji je već prethodno zaradio jednu, te je morao da napusti klupu Karšijake.



Milija, čestitamo, ušao si u istoriju Evrokupa!

(FOTO: MN PRESS)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.