Marina Maljković vodi dve najmlađe košarkašice u Rio!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jul.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Maljković vodi dve najmlađe košarkašice u Rio!

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković saopštila je spisak od 12 igračica koje će učestvovati na Olimpijskim igrama u Riju, na kojem su i dve najmlađe - Aleksandra Crvendakić  (20) i Dragana Stanković (21).

Nji dve će biti među najmlađim srpskim sportistima u Riju uz Anju Crevar (16 - plivanje) Tijanu Bogdanović (18 -tekvondo), Nikolu Jokića (21- >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << košarka)

Sa šireg spiska otpale su Tijana Ajduković, Maja Škorić i Sanja Mandić.

- Donela sam odluku da vodim dve najmlađe igračice, Crvendakić i Stanković, jer želim da pružim šansu budućnosti naše košarke. Razmišljam da Srbija i posle mene bude najbolja moguća, to je jedini razlog moje odluke", rekla je ona.

Foto: KSS/Marko Metlaš

U naredne dve nedelje do početka Igara potrudićemo se da ispravimo sve greške, a grešaka ima i to mnogo, istakla je Maljkovićeva.

- Mislim, međutim, da ako nastavimo da radimo ovim tempom, da ćemo, uz aklimatizaciju u Riju, spremno dočekati početak Olimpijskih igara - rekla je Maljkovićeva za sajt KSS

Foto: KSS/Marko Metlaš

Srbiju će u Riju predstavljati: Milica Dabović (Kapiten), Tamara Radočaj, Sonja Petrović, Saša Čađo, Sara Krnjić, Nevena Jovanović, Jelena Milovanović, Dajana Butulija, Aleksandra Crvendakić, Dragana Stanković, Ana Dabović i Danijel Pejdž.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.