Maljković: Pobedu posvećujemo Sariću!

Izvor: RTS, 30.Sep.2014, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljković: Pobedu posvećujemo Sariću!

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković posvetila je pobedu nad Kinom na Svetskom prvenstvu kondicioniom treneru muške reprezentacije Srđanu Sariću, koji je preminuo u Beogradu.

Pobedu nad Kinom selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković posvetila je preminulom Srđanu Sariću.

"Ovo je pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za Srđana Sarića. Trenirao je sve ove devojke. Možda neki ne znaju, ali počeo je kod mene u Ušću, posle je nastavio svoj fantastičan put...", rekla je Maljković.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Kinu sa 65:63 u utakmici trećeg kola Grupe D Svetskog prvenstva u Turskoj.

"Nije ovo bila naša igra. I to onda izgleda ovako. Skokovi su bili ogroman problem. Trebalo je i da ih nateramo na mnogo više izgubljenih lopti", kazala je Maljković.

Najefikasnija u selekciji Srbije bila je Tamara Radočaj sa 19 poena.

"Pitaju me ovde, da li je iznenadenje partija Tamare Radočaj. Kakvo crno iznenađenje!? Ona samo sticajem okolnosti nije više igrala do sada, jer je Ana Dabović imala dve odlične utakmice. Podrazumeva se, uostalom da je to njihov posao, da jedna drugu menjaju na najbolji mogući način", rekla je Maljković.

"Ni slučajno ne sme da se ponovi ovakva igra u nastavku šampionata. Potrebno je da se napravi dobar balans pozitivnih stvari iz prve dve utakmice", dodala je ona.

Srbija će se sutra sastati u borbi za četvrtfinale sa boljim iz duela između Južne Koreje i Kube.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marina Maljković posvetila pobedu Srdjanu Šariću

Izvor: Beta, 30.Sep.2014

ISTANBUL, 30. septembra 2014. (Beta) - Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković posvetila je u utorak pobedu nad Kinom na Svetskom prvenstvu kondicioniom treneru muške reprezentacije Srdjanu Šariću, koji je preminuo u Beogradu..."Ovo je pobeda za Srdjana Sarića. Trenirao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.