Letonija platila osiguranje Niksima za svog najboljeg košarkaša kako bi igrao na Eurobasketu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letonija platila osiguranje Niksima za svog najboljeg košarkaša kako bi igrao na Eurobasketu! (VIDEO)

Košarkaški savez Letonije platio je osiguranje za mladu zvezdu Njujork Niksa Kristapsa Porziginsa kako bi nastupao na Eurobasketu u od 31- avugsta do 17. septembra u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj.

Letonija se nalazi u grupi D, koja će biti igrana u Istanbulu, zajedno sa Srbijom, Rusijom, Velikom Britanijom, Belgijom i domaćinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Turskom.

- Postigao sam dogovor sa čelnicima Saveza oko osiguranja. Nalazimo se u teško grupi i čeka nas ozbiljan posao.

- Prošla sezona bila je takođe naporna za mene, ali sam naučio dosta iz svega onogo što sam prošao - rekao je Porzingis.

Ovaj mladi Letonac je uz našeg Jokića jedno od otrkovenja lige, jer je drugu godinu u NBA završio sa 18,1 poena, 7,2 skokova i dve blokade po meču.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.