Kako je novinarka zapečetila usta američkom komičaru koji je ismejao Srbiju?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2016, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je novinarka zapečetila usta američkom komičaru koji je ismejao Srbiju?

Ko se poslednji smeje, najslađe se smeje. Novinarka Radio televizije Srbije Jelena Obućina odgovorila je američkom voditelju i komičaru Konanu O'Brajanu, koji je ismejao našu mušku košarkašku reprezentaciju, posle poraza od SAD u finalu Olimpijskih igara u Riju.

- Američki voditelj Konan O’Brajan imaće skakako manje obožavalaca iz Srbije posle svoje emisije. On je posle finala OI ismejao našu selekciju. Solidna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šala, a mi smo pripremili par detalja sa meča odigranom sa Amerikom (91:94) u grupi. Zlonamerni će reći da su Amerikanci ovde izgledali kao deca. Mi to nećemo da kažemo, ali se vidi da su u najmanju ruku izgledali malo zbunjeno - objasnila je novinarka Radio televizije Srbije, a onda pustila snimak koji je za Amerikance još noćna mora, kada ih je tadašnja Jugoslavija pobedila u četvrtfinalu SP na njihovom terenu, u Indijanapolisu.

- Gledaoci želimo vam laku noć uz kadrove iz četvrtfinala SP u Indijanapolisu 2002. godine. Konan ovo ne bi trebalo da gleda da ne sanja loše. Sanjajte lepo, a mi ćemo ponoviti ovaj Indijanapolis kad tad - rekla je Obućina i oduševila Srbiju.

Da li će da usledi novi odgvor iz SAD?

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.