KKCZ: Miler više puta kažnjen za nepridržavanje ugovora

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KKCZ: Miler više puta kažnjen za nepridržavanje ugovora

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem u kojem je direktor crveno-belih Davor Ristović izneo zvaničan stav povodom poslednjih izjava bivšeg igrača kluba Kvinsija Milera.

Miler, koji je tokom leta prešao u redove Makabija, ali potom doživeo povredu zbog koje će odsustvovati sa terena barem još pola godine, preko društvenih mreža je objavio da mu Zvezda još duguje 65.000 evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Saopštenje košarkaškog kluba Crvena zvezda koji je potpisao Ristović prenosimo u celosti i bez ispravki.

„KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su prema bivšem igraču našeg kluba Kvinsiju Mileru, postojale određene obaveze, i po tom pitanju, klub je bio u stalnom kontaktu sa njegovim agentom. Shodno pravilniku KK Crvena zvezda mts, sa kojim su upoznati svi igrači pre potpisivanja ugovora, postoji bonusi za ostvarene uspehe, ali i sankcije i kazne, za nepridržavanje odredaba istog pravilnika.

KK Crvena zvezda mts je isuviše veliki klub da bi putem medija na bilo koji način komunicirao sa svojim bivšim igračem, koji je po više stavki disciplinskog pravilnika kažnjen za grubo nepridržavanje ugovora, o čemu je takođe uredno obavešten njegov menadžer, i o čemu klub poseduje vrlo obimnu dokumentaciju“, stoji u saopštenju i navodi se da se Crvena zvezda po tom pitanju više neće oglašavati.

Crvena zvezda je takođe poželela brz oporavak i uspešan povratak na teren Mileru, ali je i dodala da je američki košarkaš ugovor sa Makabijem potpisao još 13. marta, a ne po završetku sezone, kao što se mislilo.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.