Gedžet za savršene selfi fotografije (nije selfi-stik)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2015, 06:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gedžet za savršene selfi fotografije (nije selfi-stik)

Svaki ljubitelj selfija zna da je dobro osvetljenje ključno za pravljenje kvalitetnih fotografija. S obzirom na to da veliki broj telefona na prednjoj kameri nema blic, pravljenje selfija noću je gotovo nemoguće. Japanska fotografkinja, Džule Vatai, napravila je uređaj koji rešava taj problem.

Gedžet pod nazivom Kira zapravo je svetlo za prednju kameru pametnih telefona u obliku kruga i lako se priključuje na telefon.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Ovaj uređaj smanjuje senke jer osvetljava prednju kameru, malih je dimenzija i funkcioniše pomoću dve AA baterije. Džuli trenutno prikuplja finansijska sredstva kako bi svoj projekat uspešno privela kraju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.