Žbogar: Vanredni izbori poslednja opcija

Izvor: Blic, 23.Sep.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žbogar: Vanredni izbori poslednja opcija

Šef kancelarije EU na Kosovu Samuel Žbogar izjavio je da se međunarodni faktor neće mešati u rešavanje političkog čvora, dodavši da će samo dati sugestiju da se što pre prevaziđe ova kriza.

Održavanje vanrednih izbora je, po Žbogaru, poslednja opcija.

Žbogar je ovu izjavu dao tokom ceremonijalne posete renoviranja puta koji ide do Manastira Devič u opštini Srbica, gde su učestvovali i predstavnici opštine i vladika Teodosije, prenose prištinski mediji.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EU se neće mešati u formiranje institucija

Izvor: Akter, 23.Sep.2014

Šef Misije Evropske unije na Kosovu Samuel Žbogar izjavio je danas da se EU neće mešati u politički proces formiranja kosovskih institucija.."Naša intervencija može da bude samo preporuka svima na Kosovu da što pre nađu rešenje za formiranje kosovskih institucija", kazao je Žbogar novinarima...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.