Uhapšeni navijači koji su flašama gadjali policajce

Izvor: S media, 20.Sep.2010, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni navijači koji su flašama gadjali policajce

Čačanska policija saopštila je danas da je uhapsila dvojicu navijača lokalnog fudbalskog kluba Borac, jer su gadjali flašama policajce pre početka fudbalske utakmice izmedju Borca i beogradskog Partizana.

Utakmica je odigrana juče na stadionu Borca u Čačku, a Partizan je pobedio sa 2:0.

Dragan Dragović (26) i Goran Popović (36), obojica iz Čačka, neposredno pre početka utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na gradskom bedemu, nedaleko od južne tribine stadiona Borca, verbalno su se sukobili sa navijačima Partizana.

Nakon svadje dvojica navijača čačanskog Borca su flašama gadjali policajce koji su obezbedjivali tu fudbalsku utakmicu i tom prilikom jedan policajac je zadobio lake telesne povrede, navodi se u saopštenju policije.

Dragović i Popović će uz krivične prijave za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Čačku.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni huligani koji su gađali policajce

Izvor: Mondo, 20.Sep.2010

Čačanska policija je uhapsila dvojicu navijača lokalnog fudbalskog kluba Borac, koji su izazvali incident pred utakmicu sa Partizanom.

Nastavak na Mondo...

Uhapšena dva navijača u Čačku

Izvor: Sportal.rs, 20.Sep.2010

Čačanska policija je saopštila da je uhapsila dvojicu navijača lokalnog fudbalskog kluba Borac, jer su gađali flašama policajce pre početka fudbalske utakmice između Borca i beogradskog Partizana.

Nastavak na Sportal.rs...

Mladić u tuči uboden nožem

Izvor: SrbijaNet.rs, 20.Sep.2010

Dušan Popović (1984) iz Čačka teško je povređen u tuči, koja se dogodila u noći između subote i nedelje ispred diskoteke Roksi u Čačku, saopštila je danas čačanska policija. Prema navodima policije, u tuči dve grupe mladića, nepoznato lice ubolo je nožem

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.