Izvor: Blic, 25.Apr.2016, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREĆE UBISTVO NOŽEM ZA TRI DANA Usmrćen muškarac u Šapcu

Muškarac M. F. (32) ubijen je večeras u zgradi pored parka u Šapcu.

Kako nezvanično saznajemo, muškarac je usmrćen sa nekoliko uboda nožem, a prema prvim informacijama, ranjena je još jedna osoba.

Zločin se dogodio na drugom spratu stambene zgrade na uglu ulica Kralja Milana i Kneza Ive od Semberije, a policija je blokirala ceo kraj i u toku je uviđaj.

Ovo je inače treće ubistvo počinjeno nožem u Srbiji u roku od tri dana. U subotu je u Čačku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na ovaj način ubijen navijač Crvene Zvezde Aleksandar Jaćimović, a samo dan kasnije Miloš Golubović (25) ubijen je kuhinjskim nožem u Leskovcu odnosno. Njega je pravo u srce ubo Stevan Stošić zvani Pop (21) posle kraće rasprave.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen muškarac u Šapcu, jedna osoba ranjena

Izvor: B92, 25.Apr.2016

Šabac -- Muškarac star 32 godine ubijen je u Šapcu u ponedeljak uveče nešto posle 20 časova sa više uboda nožem, javljaju “Večernje novosti“...Prema navodima beogradskog lista, život je izgubio M.F. dok je osoba sa incijalima Ž.M. ranjena i prebačena u bolnicu sa povredama...Tragedija...

Nastavak na B92...

Svirepo ubistvo u Šapcu: Muškarac usmrćen nožem

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2016

Muškarac M. F. (32) ubijen je u ponedeljak uveče u zgradi pored parka u Šapcu. Kako nprenose mediji, čovek je usmrćen sa nekoliko uboda nožem, a prema prvim informacijama, ranjena je još jedna osoba...Zločin se dogodio na drugom spratu stambene zgrade na uglu ulica Kralja Milana i Kneza Ive od...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.