Dudaš mora na operaciju tetive

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2014, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dudaš mora na operaciju tetive

Reprezentativac Srbije u desetoboju Mihail Dudaš potvrdio je da će u utorak obaviti operaciju Ahilove tetive.

Novosadski atletičar je obećao da će sledeće godine imati još bolje rezultate.

"Želim da zahvalim svima vama koji verujete u mene i moj uspeh, i da vam ovom prilikom kažem da ću sledeće godine biti jači i brži, da ću treninge uraditi bolje nego ikad i da ću pokazati celom svetu koliko zaista vredim", istakao je Dudaš.

Atletičar rođen 1989. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << godine se prošle godine okitio bronzom na Evropskom prvenstvu u dvorani održanom u Švedskoj, u sedmoboju.

Nacionalni rekord u desetoboju sa 8275 poena ostvario je na Svetskom prvenstvu u Moskvi.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dudaš ide na operaciju: Vratiću se brži i jači

Izvor: Sportal.rs, 28.Jul.2014

Srpski atletičar Mihail Dudaš najavio je operaciju Ahilove tetive...- Završen je pregled i zaključeno je da je operacija potrebna kako bi se problem sa Ahilovom tetivom rešio najbolje. Operacija je zakazana za sutra (utorak) u 11 časova - napisao je Dudaš na svojoj Fejsbuk stranici, prenosi Beta....

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.