KONTRA VUČIĆU Radomir na moru u Grčkoj

Izvor: Blic, 06.Jul.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONTRA VUČIĆU Radomir na moru u Grčkoj

Radomir Nikolić, gradonačelnik Kragujevca i šef Izvršnog odbora SNS, juče se vratio sa letovanja na Halkidikiju u Grčkoj.

Prema saznanjima „Blica“ iz više izvora, naprednjak Nikolić je udario kontru stranačkom šefu Aleksandru Vučiću, koji je pozvao sve javne funkcionere da ovo leto provedu u Srbiji. Sin predsednika Srbije je, naime, proveo dve nedelje sa porodicom na poluostrvu Halkidiki, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a danas mu je prvi radni dan po povratku sa odmora.

Upravo zbog Vučićeve zabrane, Nikolić je u Grčku otišao u tajnosti, pažljivo skrivajući destinaciju.

- Da je uopšte na odmoru mnogi su saznali tek sad u petak, kad se ispred njegovog kabineta u Kragujevcu okupilo 80 radnika kragujevačkog JKP “Gradska groblja“, koji nisu primili plate između šest i 12 meseci, sa zahtevom da ih primi. U opštini se priča da je bio u Turskoj, ali niko ne sme da pisne na tu temu - kaže naš izvor iz Nikolićevog okruženja.

Međutim, kako “Blic” saznaje, Nikolić je odmor sa suprugom Milicom i troje dece proveo na Halkidikiju i to u vili na izolovanom delu plaže.

- Ženu i decu smo videli, oni su šetali i dolazili do centra, dok je Radomir bio diskretan - kaže jedan srpski državljanin sa Halkidikija.

Da je o svemu vodio računa, govori činjenica da nije uplatio aranžman preko agencije, već je otišao u privatnoj režji. Takođe nije poznato čime je putovao.

Samo za iznajmljivanje vile na Halkidikiju za dve odrasle osobe i troje dece za 15 dana potrebno je od 4.400 do 20.000 evra. Radomir kao gradonačelnik mesečno prima 126.000 dinara, dok mu je supruga Milica nezaposlena i članica je UO fondacije Dragice Nikolić.

Ministri uglavnom poslušni

Ministri u Vladi za sada se nisu oglušili o Vučićevu preporuku da letuju u “PDV sistemu Srbije”. Vicepremijerka Zorana Mihajlović jedina je javno rekla da će na more, ali to tek ostaje da se vidi. Podsetimo, prošle godine ove preporuke nisu poštovali Maja Gojković i Zoran Babić, koji su bili u Turskoj. Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom je u Bodrum putovao državnim avionom.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.