UŽIVO: Juventus - Real Madrid (20.45) Stara dama lovi iznenađenje

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2015, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Juventus - Real Madrid (20.45) "Stara dama" lovi iznenađenje

Istorija krcata trofejima nalazi se u vitrinama Juventusa i Real Madrida, ali samo za jedan klub ima mesta u finalu Lige šampiona. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja iz Torina.

Ukupno su se Juventus i Real Madrid susreli 17 puta, a rezultat je potpuno izjednačen: svaki klub ima po osam pobeda i remi. Sve je počelo još 1962. u četvrtfinalu Kupa šampiona, kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Real izbacio Juve u majstorici u Parizu. Najvažniji međusobni susret svakako je finale Lige šampiona 1998. u Amsterdamu, kad su Madriđani srušili Torineze golom Predraga Mijatovića.

Posljednji put žreb ih je spojio prošle sezone u grupnoj fazi, kad je Real kod kuće slavio 2:1, a u Torinu odigrao 2:2. Kristijano Ronaldo postigao je tri od četiri gola madridskog kluba.

JUVENTUS: Bufon, Lihtštajner, Bonući, Kjelini, Evra, Markizio, Pirlo, Sturaro, Vidal, Tevez, Morata.

REAL MADRID: Kasiljas, Karvahal, Pepe, Varan, Marselo, Rodrígez, Ramos, Kros, Isko, Bejl, Ronaldo.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.