Ramos: Srce za trofej

Izvor: Mondo, 05.Maj.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos: Srce za trofej

Trener Reala čestitao ekipi plasman u finale Lige šampiona i podvukao da "još ništa nije osvojeno". Do okršaja sa Atletikom sledi rasplet u Primeri...

Zinedin Zidan nastavlja da radi odličan posao u Real Madridu.

Osim što je "otpisanu" ekipu doveo u poziciju da se bori za titulu prvaka Španije, preskočio je tri prepreke u "nokaut" fazi Lige šampiona i Real će 28. maja u Milanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igrati protiv Atletika za 11. kontinentalnu krunu.

"Kraljevići" na pet od šest mečeva protiv Mančester sitija, Volfsburga i Rome nisu primili gol, što navodi na pretpostavku da ćemo u finalu gledati tvrd, takmičarski fudbal, ne baš svojstven Ronaldu, Bejlu i drugovima.

"Finale će biti savršeno, ali sada moramo da uživamo u ovom trenutku. Ovo je važan dan", rekao je Zidan posle pobede nad Sitijem 1:0, autogolom Fernanda u 20. minutu, posle šuta Bejla.

"Srećan sam zbog igrača, jer su uradili odličan posao. Naravno, još ništa nismo osvojili. Znamo da nas 28. maja čeka težak meč", dodao je Zidan.

Real i Atletiko boriće se za titulu drugi put u poslednje tri sezone. U lisabonskom finalu 2014. godine slavio je Real posle produžetaka - 4:1.

"Neke utakmice su lakše, neke teže, ali Liga šampiona uvek zahteva ogromnu koncentraciju. Posle teške sezone stigli smo do finala, zahvaljujući radu i zajedništvu... Ostavićemo srce na terenu za novi trofej", obećao je Serhio Ramos.

Real dva kola pre kraja Primere ima bod manje od Barselone i Atletika, tako da iz prikrajka vreba priliku da se i u tom takmičenju popne na vrh.

Zidanova "četa" igra kod kuće sa Valensijom i gostuje Deportivu, Barsa dočekuje Espanjol i putuje u Granadu, dok Atletiko gostuje već prežaljenom Levanteu, a u poslednjem kolu na Visente Kalderon stiže Selta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.