Pošteni Tores: Nije bio penal!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2016, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pošteni Tores: Nije bio penal!

Srećom po sudiji Cunejta Čakira i njegove pomoćnike, golman Bajerna Manuel Nojer je u 84. minutu odbranio Toresu pomenuti penal

Fernando Tores može da daje golove, može da promašuje zicere i da vas nervira, ali je večeras u Minhenu još jednom pokazao da je dobar i častan čovek.

Napadač madridskog Atletika rekao je posle poraza od Bajerna (2:1), ali i plasmana u finale Lige šampiona da smatra da je prekršaj Havija Martineza nad njim za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << penal u stvari bio van kaznenog prostora.

“Mislim da nije bilo u 16 metara. Sve se odigralo brzo i u takvim situacijama sudije samo vide gde je igrač pao. A ja sam pao unutra. Posle sam odgledao snimak i jasno se vidi da nije faul u kaznenom prostoru. Na kraju taj penal ipak nije uticao na rezultat“, rekao je Tores novinarima u Minhenu.

Srećom po sudiji Cunejta Čakira i njegove pomoćnike, golman Bajerna Manuel Nojer je u 84. minutu odbranio Toresu pomenuti penal.

Protivnik Madriđana u finalu LŠ biće pobednik duela Real Madrid – Mančester Siti.

“Hoćemo da pobedimo! Imamo šansu da ispišemo stranice istorije. Niko u Atletiku nije osvojio titulu prvaka Evrope do sada. Ne zanima me protiv koga ćemo da igramo. Ove sezone smo već pobedili prvake Holandije, Španije i Nemačke, tako da nam je svejedno“, zaključio je Tores.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.