Federer besneo na sebe: Ovo je sra..e!

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer besneo na sebe: Ovo je sra..e!

Rodžer Federer poznat je kao teniser koji ne pokazuje mnogo emocija na terenu, ali je protiv Marsela Granoljersa podsetio na svoju mladost.

Švajcarac je bio veoma nezadovoljan početkom trećeg seta kada je dozvolio Špancu da napravi brejk.

U nekoliko navrata Federer je glasno komentarisao svoju igru. „Ovo je sranje“, uzviknuo je Federer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u trenutku kada je propustio brejk šansu.

Posle meča Federer je rekao da nije bio nervozan, ali je priznao da je bio ljut na sebe početkom trećeg seta.

„Mislim da sam čak i dobro odigrao, nisam bio nervozan. Nisam želeo da počnem loše setove, a upravo se to dogodilo početkom trećeg. Odigrao sam užasan gem. To je bilo frustrirajuće. Ali, posle toga sam bio odličan. Bio sam ljut na sebe jer sam odigrao loš gem“, rekao je Federer.

Švajcarac je rutinski slavio sa 6:2, 7:6, 6:3 i u narednom kolu će igrati protiv Damira Džumhura.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.