Federer: Endi i Nole su favoriti, ali...

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2016, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Endi i Nole su favoriti, ali...

U toku dana pojavila se informacija da će Rodžer Federer odustati od Vimbldona, ali je Švajcarac to demantovao na konferenciji.

"Bole me leđa. Ali, ova leđa su mi donela i 88 titula, tako da sam navikao na to. Sportisti sami odlučuju da li će propustiti neki turnir. Ovo je oduvek bio prioritet za mene, nijednog trenutka nisam pomislio da otkažem učešće” rekao je Federer, a potom se osvrnuo i na tenisere >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koji imaju najveće šanse za titulu:

"Endi i Novak su favoriti. Ja vrebam iz senke”, rekao je Federer i nastavio: "Mnogo puta sam osvajao Vimbldon, volim ovaj teren i podlogu. Stigle su me godine i povrede, ali uveren sam da sam i dalje spreman da osvajam velike turnire. Endi, Novak i ostali će morati da me na terenu ubede da su bolji od mene. To neće biti lako", rekao je Federer.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.