Knez ušao u finale Evrosonga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knez ušao u finale Evrosonga

Predstavnik Crne Gore na Pesmi Evrovizije Nenad Knežević Knez, čiju je pesmu komponovao Željko Joksimović, plasirao se sinoć u finale Evrosonga.

Pesma koju je maestralno izveo Knez, inače najstariji učesnik ovogodišnjeg Evrosonga, naišla je na veliki odjek kod publike.

U drugom polufinalu, koje je održano sinoć u bečkoj dvorani „Štathale“, pored Crne Gore, u finale, koje će se održati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u subotu, od 17 nastupajućih zemalja plasirale su se još Litvanija, Poljska, Slovenija, Švedska, Norveška, Kipar, Azerbejdžan, Letonija, Izrael.

Kao i u prvom polufinalu, u kojem je nastupala srpska predstavnica Bojana Stamenov i u drugom su o finalistima odlučivali publika i stručni žiri.

Iz prvog polufinala u finale plasirali su se Albanija, Jermenija, Rusija, Rumunija, Mađarska, Grčka, Estonija, Gruzija, Belgija, i Srbija.

U finalu nastupiće do sada najveći broj takmičara, čak 27.

Pored 20 zemalja koje su prošle polufinalna takmičenja, u finalu su još prošlogodišnji pobednik, ovogodišnji domaćin Austrija, Francuska, Italija, Španija, Velika Britanija, Nemačka, i novajlija na ovom takmičenju Australija.

Predstavnica Srbije Bojana Stamenov, na osnovu mišljenja fanova i novinara, jedan je od favorita za osvajanje Evrosonga.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Knez ušao u finale Evrosonga

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2015

Predstavnik Crne Gore na Pesmi Evrovizije Nenad Knežević Knez, čiju je pesmu komponovao Željko Joksimović, plasirao se u četvrtak uveče u finale Evrosonga...Pesma koju je maestralno izveo Knez, inače najstariji učesnik ovogodišnjeg Evsoronga, naišla je na veliki odjek kod publike...U drugom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.