Ko će večeras obezbediti plasman u finale Evrosonga?

Izvor: Svet, 21.Maj.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će večeras obezbediti plasman u finale Evrosonga?

U bečkoj dvorani Štathale večeras se održava drugo polufinale Pesme Evrovizije.
U drugom polufinalu, jubilarnog 60. Evrosonga, boriće se 17 zemalja za preostalih deset mesta finalnog takmičenja, koje će se održati u subotu.
Pred publikom nastupiće predstavnici Litvanije, Irske, San Marina, Crne Gore, Malte, Norveške, Portugala, Češke, Izraela, Letonije, Azerbejdžana, Islanda, Švedske, Švajcarske, Kipra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Slovenije, Poljske.
Stručni žiri i publika, kao i u prvom polufinalu, imaće mogućnost da izabere deset učesnika koji su se plasirati u finale.
Iz prvog polufinala u finale plasirali su se Albanija, Jermenija, Rusija, Rumunija, Mađarska, Grčka, Estonija, Gruzija, Belgija, i Srbija.
Nakon ulaska u finale predstavnica Srbije Bojana Stamenov važi za jednog od favorita za pobedu na Evrosongu.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko će večeras obezbediti plasman u finale Evrosonga?

Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2015

U bečkoj dvorani Štathale večeras se održava drugo polufinale Pesme Evrovizije...U drugom polufinalu, jubilarnog 60. Evrosonga, boriće se 17 zemalja za preostalih deset mesta finalnog takmičenja, koje će se održati u subotu...Pred publikom nastupiće predstavnici Litvanije, Irske, San Marina,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.