(VIDEO) OVO SE NE MOŽE OPISATI: Gol Rikardinja protiv Srbije, jednostavno morate videti

Izvor: Kurir, 06.Feb.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OVO SE NE MOŽE OPISATI: Gol Rikardinja protiv Srbije, jednostavno morate videti

Futsal reprezentacije Srbije pobedila je Portugal u poslednjem meču u Grupi A na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

"Orlovi" su obezbedili prvo mesto u Grupi A i u četvrtfinalu igraće sa Ukrajinom. Portugal će kao drugoplasirani igrati sa Španijom.

Srbija je večeras trijumfovala, ali je potez večeri delo sjajnog Portugalca Rikardinja. On je "izlomio" protivnika,  zatim primirio loptu i volejom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << savladao odličnog Aksentijevića.

Ono što je Portugalac uradio, teško je dovoljno dobro opisati rečima, zato samo uživajte.

Futsal igrači Srbije moraju da pobede kako bi bili prvi, dok je gostima dovoljan i remi, jer su Slovencima dali više golova. Srbija ih je savladala rezultatom 5:1, a Portugal 6:2.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) VATRENI OSTALI BEZ ČETVRTFINALA EP: Rusi poslali Hrvate kući

Izvor: Kurir, 07.Feb.2016, 21:57

Futsal reprezentacije Rusije i Hrvatske igrale su bez pobednika, 2:2 u meču 3. kola grupe C na Evropskom prvenstvu u Beogradu...Hrvatska je povela autogolom Robinja u 9. minutu, a izjednačio je Abramov u 12. Hrvatska je u 25. minutu povela 2:1, a Rusija je izjednačila dva minuta pre kraja golom Pereverzeva...Autor:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.