Portugal posle penala u polufinalu EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2016, 02:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portugal posle penala u polufinalu EP

Fudbalska reprezentacija Portugala plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u Marselju posle boljih izvođenja penala savladala Poljsku.

U regularnom delu meča bilo je 1:1. Poljska je povela golom Roberta Levandovskog u drugom minutu, a Portugal je izjednačio preko Renata Sančesa u 33.

Portugal će u polufinalu igrati sa pobednikom duela Vels-Belgija.

UEFA >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odbila minut ćutanja zbog napada u Istanbulu

Evropska fudbalska unija (UEFA) odbila je danas zahtev Fudbalskog saveza Turske da utakmica četvrtfinala šampionata Evrope između Poljske i Portugalije počne minutom ćutanja zbog terorističkog napada u Istanbulu.

"Tragedija koja se dogodila nije pogodila nijednog učesnika utakmice u Marselju", navodi se u obrazloženju UEFA.

Minut aplauza u Marselju za ubijene u Istanbulu

Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je da se neće održati minut ćutanja za žrtve terorističkog napada u Istanbulu, ali su reprezentativci Poljske i Portugala, kao i publika u Marselju, odali počast ubijenima aplauzom.

Posle intoniranja himni obe selekcije, igrači oba tima i publika su nezvaničnim "minutom aplauza" odali počast žrtvama.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP: Poljska i Portugalija za polufinale, Mažić četvrti sudija

Izvor: Radio 021, 30.Jun.2016

Fudbaleri Poljske i Portugala igraju večeras u Marseju od 21h prvu utakmicu četvrfinala Evropskog prvenstva...Selektor fudbalske reprezentacije Poljske Adam Navalka rekao je da njegova ekipa mora da obrati pažnju na ceo tim Portugala, ne samo na Kristijana Ronalda, ukoliko želi da pobedi..."Za nas...

Nastavak na Radio 021...

(FOTO) PUCA OD MIŠIĆA: Pogledajte kako izgledaju Ronaldove noge posle treninga

Izvor: Kurir, 30.Jun.2016

...Zvezda ove ekipe poznat je kao veliki radnik, pa je osim treninga na terenu odradio i individualni trening u teretani..Po završetku treninga odlučio je da na svom Instagram profilu objavi fotografiju na kojoj se vidi kako "puca od mišića"..Posebno upadaju u prvi plan noge jednog od najboljih i...

Nastavak na Kurir...

(VIDEO) KVAREŽMA PONOVO JUNAK: Portugal sa penala izbacio Poljsku i otišao u polufinale

Izvor: Kurir, 30.Jun.2016

...Fudbaleri Portugala i Poljske odigrali su nerešeno devedeset minuta na stadionu Velodrom u Marseju U prvom poluvremenu, koje je počelo golom Levandovskog već u drugom minutu, bilo je šansi, dinamike, borbenosti, lepih akcija, kao ona kojom je Rikardo Sančez u 32 minutu izjednačio na 1:1, čime...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.