Pešić: Verujem u Srbiju, čujem se sa Saletom, biće vrhunski trener

Izvor: Blic, 05.Sep.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Verujem u Srbiju, čujem se sa Saletom, biće vrhunski trener

Nekadašnji selektor Jugoslavije i Nemačke Svetislav Pešić rekao je da veruje u reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu i da treba podržati i selektora Aleksandra Đorđevića.

"Srbija je odlična. Tim je dobar, postoji kontinuitet sa trenerom, napravljena je atmosfera, dobra je ekipa. Znamo da je u košarci ekipa na prvom mestu, to je ekipni sport u kome na kraju pojedinci odlučuju. Srbija ima dovoljno pojedinaca koji se neće uplašiti lopte na kraju", rekao je Pešić u Berlinu.

Opširnije na našem specijalu Eurobasket 2015
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Košarka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetislav Pešić veruje u Srbiju i Đorđevića

Izvor: Akter, 05.Sep.2015

Nekadašnji selektor Jugoslavije i Nemačke Svetislav Pešić rekao je danas da veruje u reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu i kazao je da treba podržati i selektora Aleksandra Đorđevića.."Srbija je odlična. Tim je dobar, postoji kontinuitet sa trenerom, napravljena je atmosfera, dobra...

Nastavak na Akter...

Pešić: Verujmo u Saleta, doguraćemo daleko!

Izvor: Mondo, 06.Sep.2015, 00:15

"Na dobrom je putu da napravi dobru reprezentaciju, biće vrhunski trener. Mislim da će ovu reprezentaciju dogurati daleko", reči su koje je Svetislav Pešić uputio Saletu Đorđeviću i reprezentaciji Srbije!../Od izveštača MONDA iz Berlina/..Veza Svetislava Pešića i Aleksandra Đorđevića seže...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.