Osipanje Orlića: Mitrović i Marković propuštaju EP u Češkoj!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2015, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osipanje Orlića: Mitrović i Marković propuštaju EP u Češkoj!

"Da , Mitrović i Marković su pod upitnikom. Napadač Anderlehta već dugo vuče jednu neugodnu povredu, a danas ili sutra znaćemo i definitivno kakva je situacija oko Markovića", rekao je Mladen Dodić

Selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić polako, ali sigurno ostaje bez glavnih aduta pred Evropsko prvenstvo u Češkoj, koje se igra od 17. do 31. juna.

Posle Matije Nastasića i Nemanje Radoje, koji sasvim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izvesno neće biti na raspolaganju strategu Orlića, Mladen Dodić po svemu sudeći neće moći da računa ni na Aleksandra Mitrovića i Lazara Markovića.

"Da , Mitrović i Marković su pod upitnikom. Napadač Anderlehta već dugo vuče jednu neugodnu povredu, a danas ili sutra znaćemo i definitivno kakva je situacija oko Markovića", rekao je Mladen Dodić za Sport.

Ipak, selektor mlade reprezentacije smatra da silni otkazi neće poremeti planove njegove selekcije.

"Nama su na predstojećem šampionatu neophodni pre svega zdravi i motivisani igrači. Oni koji će u potpunosti biti spremni da opravdaju poverenje i obraduju naš narod u Srbiji i dijaspori. Zato je najbolje da na vreme znamo na koga sve možemo da računamo u punoj meri. Na moju žalost na spisku neće biti ni nekih igrača koji su se nalazili u protokolu tokom kvalifikacija za EP. Nije tajna, znamo svi da je zbog raznih objektivnih okolnosti mnogo igrača prošlo kroz mladu selekciju na ovom putu do Češke, ali kako ima mesta samo za 20 igrača i trojicu golmana, neće moći svi da budu učesnici šampionata u Pragu", rekao je Dodić.

Sve će biti poznato koliko sutra, kada će selektor Orlića saopštiti konačan spisak. Okupljanje selekcije je u ponedeljak 1. juna, nakon čega sledi put u Etno selo Stanišići kod Bijeljine.

(FOTO: MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović, Marković, Nastasić ne igraju na EP

Izvor: B92, 28.Maj.2015

Mlada reprezentacija Srbije biće oslabljenja na predstojećem Evropskom prvenstvu u Češkoj, jer će ga propustiti Mitrović, Marković, Nastasić i Radoja...Dok nemački Šalke ne dopušta Nastastiću da igra tokom leta, Seltin Radoja je operisao prepone, a probleme sa povredama imaju i zvezde Andeerlehta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.