Kolašinac u finalu EP

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac u finalu EP

Srpski atletičar Asmir Kolašinac plasirao se u finale bacanja kugle na Evropskom prvenstvu u dvorani u Pragu. Naš as je u kvalifikacijama bacio kuglu 20,41 metara, što je bio šesti rezultat.

Njegov rekord iznosi 20,91. Najbolji rezultat u kvalifikacijama ostvario je Nemac David Štrol, koji je bacio 21,23 metra. Podsetimo, Kolašinac u Pragu brani zlato od pre dve godine iz Geteborga.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A SAD JURIŠ NA MEDALJU: Asmir Kolašinac u finalu EP!

Izvor: Kurir, 05.Mar.2015

PRAG - Srpski atletičar Asmir Kolašinac plasirao se u finale bacanja kugle na Evropskom prvenstvu u dvorani u Pragu...Kolašinac je u kvalifikacijama je ostvario šesti rezultat, pošto je kuglu bacio 20,41 metar. Naš atletičar je u prvoj seriji kuglu bacio 20,23 metara, a u drugoj 20,41, dok je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.