GRUPA B: Het-trik Džeka za slavlje BiH iz petog pokušaja, Felaini dao dva gola u petardi Belgije (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Mar.2015, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA B: Het-trik Džeka za slavlje BiH iz petog pokušaja, Felaini dao dva gola u petardi Belgije (VIDEO)

Lulić upisao sve tri asistencije protiv Andore, Bačuaji na debiju za Đavole postigao gol posle 194 sekunde

Ne predaje se tako lako Belgija i Bosna i Hercegovina. Đavoli su petardom ispratili Kipar – 5:0, a Zmajevi su zahvaljujući het-triku Edina Džeka rutinski slavili na gostovanju protiv Andore – 3:0, tako da su se vratili u trku za direktan plasman, odnosno baraž za Evropsko prvenstvo 2016. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godine u Francuskoj.

Goleadu u Briselu na stadionu Kralj Boduen otvorio je Felaini u 21. minutu (dva gola), nastavili Benteke i Azar, a zatvorio Bačuaji u 80. minutu. Zanimljivo da je Bačuaiji debitovao za Belgijance i samo 194 sekunde pošto je ušao u igru uspeo je da se upiše u strelce. Da li je mogao da zamisli lepši debi? Teško...

U Andori su u centru pažnje bila dvojica igrača – Edin Džeko i Senad Lulić. Džeko je ostvario het-trik protiv fudbalskih liliputanaca, golove je postizao u 13, 49. i 62. minutu, a sve mu je namestio Lulić. Zmajevi su tako tek iz petog pokušaja uspeli da ostvare prvu pobedu u kvalifikacijama za EP, a to nije bilo teško protiv ekipe koja je poslednji put pobedila u oktobru 2004. godine Makedoniju.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

EURO: Holandiji, Italiji tek po bod

Izvor: OkRadio.rs, 29.Mar.2015, 00:08

Holandija je sve dalje od Francuske, Italija je ispustila prvo mesto, a Belgija i BiH se ubedljivim pobedama vratili u borbu za Evropsko prvenstvo 2016. godine. U derbiju dana Turska je umalo šokirala Amsterdam, osvojila je bod protiv Holandije sa 1:1 i ostavila "oranje" na šest bodova od lidera grupe...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.