Izvor: HotSport.rs, 01.Apr.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLMAN RUSIJE UME DA OPROSTI: Vratio bih se opet u Podgoricu!

Žrtva huliganskog ispada na meču Crna Gora-Rusija Igor Akinfejev izjavio je da ne zamera crnogorskim navijačima na izazvanim incidentima.

Takođe, Akinfejev je izrazio želju da se jednom prilikom ponovo vrati u Podgoricu, iako je bio pogođen bakljom u glavu već u 20. sekundi meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Golman reprezentacije Rusije kaže da nema smisla osvrtati se za nečim što je prošlo.
- Osećam se mnogo bolje. Naravno, bila je to neprijatna >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << siruacija, ali nije se desilo ništa strašno, moramo ići napred. Ta epizoda je prošla i prisećati se prošlosti nema nikakvog smisla – izjavio je Akinfejev.
Čim je pogođen on je pao na zemlju, pomoć mu je odmah pružena, a zatim je prebačen u klinički centar u Podgorici gde su mu konstantovane lakše povrede.
- Kada su mi u bolnici potvrdili da nema opasnosti po moje zdravlje odmah sam odlučio da letim u Moskvu. Osećao sam blagu nelagodnost, povrede su još bile sveže i samo mi se spavalo. Međutim, ako budem pozvan u reprezentaciju, otići ću u Podgoricu, uprkos incidentu – istakao je golman CSKA i ruske reprezentacije.
Podsećamo, utakmica je prvo prekinuta prilikom pomenutog incidenta sa bakljom, a zatim je u 67. minutu i definitivno meč okončan, nakon što su navijači crnogorske reprezentacije igrača Rusije Kombarova pogodili tvrdim predmetom. Rezultat prilikom prekida bio je 0:0, a UEFA će odluku o ishodu ovog meča doneti 7. aprila.
Evo šta su povodom ovog incidenta rekli ‘atentator’ i čovek koji je pogodio ruskog golmana bakljom, kao i celokupna crnogorska javnost.
hotsport.rs       
The post GOLMAN RUSIJE UME DA OPROSTI: Vratio bih se opet u Podgoricu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.