Fjuri se zabavljao na ulicama Nice, platio turu u kafiću

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jun.2016, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fjuri se zabavljao na ulicama Nice, platio turu u kafiću

Svetski bokserski šampion teške kategorije Tajson Fjuri otputovao je u Nicu da navija za Englesku na Evropskom prvenstvu, a pre meča se družio i pevao sa navijačima, da bi u jednom baru platio piće svim prisutnima.

Kako javljaju engleski mediji, Fjuri se slikao sa navijačima i pevao sa njima, a prema fotografijama Mančester ivning njuza, on je na kraju završio go do pojasa i zabavljao se na ulicama.

Bokser je objavio i fotografiju računa iz bara od 1.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << evra, uz objašnjenje da je 'obrnuo turu' plativši 200 koktela "jeger bomba", odnosno mešavine Jegermajstera i Red Bula.

Fjuri je 9. jula trebalo da boksuje sa Vladimirom Kličkom u revanšu meča iz novembra prošle godine, ali je meč pre tri dana odložen zbog povrede članka britanskog boksera.

Fjuri je posle senzacionalne pobede nad Kličkom, prvog poraza Ukrajinca posle 11 godina, govorio da mu je muka od boksa, a proletos je imao čuvenu izjavu: "sramno je da mene neko smatra sportistom".
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.