Evo zašto su Ronalda bolele hrvatske suze

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto su Ronalda bolele hrvatske suze

Pogotkom Rikarda Kvarežme u 117. minutu duela sa Hrvatskom selekcija Portugalije se plasirala u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Ono što je bilo primetno odmah posle meča je da se Kristijano Ronaldo ne raduje previše pobedi svog državnog tima. Mnogi su pomislili da je to zbog njegove nešto slabije partije, ali ispostavilo se je nešto drugo u pitanju.

Portugalcu je bilo žao klupskog kolege Luke Modrića, kojeg je tešio i treći igrač Reala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Pepe.

- Naravno da sam bio srećan što smo pobedili, ali isto tako nisam mogao da slavim jer je moj brat plakao. Moja braća se nalaze u mom srcu i moja obeveza je bila da ga utešim - objasnio je Ronaldo svoj postupak.

Portugalija će u četvrtfinalu igrati protiv selekcije Poljske, a taj meč je na programu u četvrtak od 21 sat i biće odigran na stadionu “Velodrom” u Marseju.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.