EP: Poljska i Portugalija za polufinale, Mažić četvrti sudija

Izvor: Radio 021, 30.Jun.2016, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Poljska i Portugalija za polufinale, Mažić četvrti sudija

Fudbaleri Poljske i Portugala igraju večeras u Marseju od 21h prvu utakmicu četvrfinala Evropskog prvenstva.

Selektor fudbalske reprezentacije Poljske Adam Navalka rekao je da njegova ekipa mora da obrati pažnju na ceo tim Portugala, ne samo na Kristijana Ronalda, ukoliko želi da pobedi.

"Za nas je svaki meč novi izazov. Moji igrači su već postigli mnogo, ali su i dalje motivisani. Žele da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << igraju sve bolje i bolje i to mene kao trenera čini veoma srećnim. Puni smo vere i optimizma pred meč", dodao je selektor Poljske.

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš rekao je da nema favorita u predstojećem duelu i dodao da obe ekipe imaju podjednake šanse. "Poljska je veoma jak tim, igraju na veoma visokom nivou. Siguran sam da će to biti veoma težak meč", rekao je Santoš.

Četvrti sudija na ovom meču biće Milorad Mažić koji je već sudio tri utakmice na šampionatu. Francuski L'Ekip ga je izabrao za najboljeg među osam koji su sudili duele osmine finala.

Autor: Beta/021

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.