Ćiro u suzama osuo drvlje i kamenje na selektora kockastih

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćiro u suzama osuo drvlje i kamenje na selektora "kockastih"

"Trener svih trenera" Miroslav Ćiro Blažević emotivno je doživeo poraz "vatrenih" od Portugala u osmini finala Evropskog prvenstva u Francuskoj.

- Ovo što sam sada doživeo, nisam nikada, ovo je strašno, strašno - grmeo je harizmatični Ćiro koji je sa "vatrenima" 1998. godine stigao do trećeg mesta na SP u Francuskoj.

Blažević je krenuo u frontalni napad na selektora Hrvatske, Anta Čačića.

- Ne znam je li je selektor Čačić doživeo nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << slično, ali znam da je napravio fatalnu grešku, fatalnu. Ma, ne mogu da verujem da mu Pjaca nije igrao. Pa, Pjaca je, moj Čačiću, bog, a ti ga držiš na klupi, zagrevaš - grmeo je Ćiro i dodao.

- Kako da ne plačem, pa Hrvat sam i u svoj ovoj tuzi u kojoj u Hrvatskoj živimo, ovi naši igrači su svetlo, oni su nam bili nekakva nada. I sad je ugašena ovako nepravedno. Zato ne mogu da verujem da Pjaca nije igrao, da nije ušao mnogo ranije u igru. Gledam utakmicu i stalno vičem, "Ante, uvedi Pjacu, uvedi Pjacu". Pa, daj poslušaj ovu staru budalu. Ali, ne. I onda se dogodi užas. Ma, ne mogu više da govorim - u svom stilu će Blažević za hrvatske medije.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.