Dnjepar kažnjen sa 50.000 evra zbog divljanja navijača

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2014, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnjepar kažnjen sa 50.000 evra zbog divljanja navijača

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Dnjepar sa 50.000 evra zbog nereda koje su izazvali navijači tog ukrajinskog kluba na meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena.

Foto: Ilustracija

 

 

UEFA je, takođe, saopštila da će Dnjepar evropske mečeve na domaćem terenu igrati bez publike, ukoliko navijači naprave novi problem u naredne dve godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Dnjepar svoje mečeve igra u Kijevu, jer je UEFA procenila da nije bezbedno organizovati mečeve u Dnjepropetrovsku, na istoku Ukrajine. Meč između Dnjepra i Kopenhagena odigran je 30. jula, a gostujuće navijače Kopenhagena napale su pristalice Dnjepra, pa su oni morali su da se sklone pod tribine. Zbog toga je početak drugog poluvremena odložen 15 minuta.

 

Navijači domaćeg kluba rekli su da su bili isprovocirani ruskom zastavom koju su donele pristalice gostujućeg tima. Danski klub i udruženje navijača odlučno su to demantovali.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dnjepar kažnjen sa 50.000 evra zbog divljanja navijača

Izvor: Blic, 21.Avg.2014, 12:42

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Dnjepar sa 50.000 evra zbog nereda koje su izazvali navijači tog ukrajinskog kluba na meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena...Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Dnjepar sa 50.000 evra zbog nereda koje su izazvali navijači tog ukrajinskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.