Zvezdini igrači komaduju Evroligom: Marjanović drugi, Vilijams četvrti najkorisniji igrač elitnog takmičenja (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2014, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdini igrači komaduju Evroligom: Marjanović drugi, Vilijams četvrti najkorisniji igrač elitnog takmičenja (VIDEO)

Zvezdin Amerikanac je majstorskim potezima često ostavljao ostavljao publiku u Areni bez daha, a Zvezdine protivnike bez pravih rešenja u odbrani. Njegov učinak u napadačkim akcijama usko je povezan i sa fantastičnim napretkom Marjanovića u ovoj sezoni, koji je pored sebe konačno dobio igrača koji oseća igru na pravi način i u svakom trenutu može da mu pošalje pravovremeni pas

Zvezdin nezaustavljivi tandem Markus VilijamsBoban Marjanović slobodno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se može smatrati pravim otkrovenjem starta sezone u Evroligi. Njih dvojica su fenomenalnim partijama bili najzaslužniji za pobede crveno-belih protiv Galatasaraja i Valensije u Evroligi i po ideksu uspešnosti u prva tri kola nalaze se na samom vrhu liste.

Marjanović je na izuzetno visokoj drugoj poziciji sa 21,67 indeksnih poena u proseku, odmah iza neprikosnovenog Nenada Krstića, koji je sakupio 22,33. Treće mesto dele Brajan Rendl iz Makabija, Markus Vilijams (Zvezda) i Damijan Kulig iz Turova sa prosečnih 20,67 indeksnih poena.

Zvezdin Amerikanac je majstorskim potezima često ostavljao ostavljao publiku u Areni bez daha, a Zvezdine protivnike bez pravih rešenja u odbrani. Njegov učinak u napadačkim akcijama usko je povezan i sa fantastičnim napretkom Marjanovića u ovoj sezoni, koji je pored sebe konačno dobio igrača koji oseća igru na pravi način i u svakom trenutu može da mu pošalje pravovremeni pas.

Marjanović u proseku beleži 7,33 skokova po meču, po čemu se nalazi na devetoj poziciji, a zanimljivo po ovom parametru izjednačen je sa Zvezdinim kapitenom Lukom Mitrovićem (7,33).

Što se tiče Vilijamsa, on je treći asistent Evrolige, sa sedam asistencija u proseku, a najviše ih je zabeležio (osam) upravo u nedavnom meču sa Valensijom.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.