Vujošević: Svima je u interesu da imamo dva tima u Evroligi! Pitanje je koliko smo svi spremni da sagledamo situaciju na taj način

Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2015, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Svima je u interesu da imamo dva tima u Evroligi! Pitanje je koliko smo svi spremni da sagledamo situaciju na taj način

"Utakmica je u jednoj psihološkoj situaciji bila teža za nas nego za njih", rekao je strateg crno-belih

Deseta uzastopna pobeda u Jadranskoj ligi, vredna trećeg mesta na tabeli, ujedno i najslađa od svih ostvarenih u prethodnom periodu. Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu po prvi put ove sezone i preskočili Cedevitu na tabeli Jadranske lige, čime je mogućnost eventualnog srpskog polufinala plej-ofa drastično umanjena. I upravo je trener crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Duško Vujošević istakao da je Srbiji potrebno da ponovo ima dva kluba u elitnom takmičenju.

"U interesu srpske košarke je da ima dva kluba u Evroligi. Pitanje je koliko smo mi i oni svesni da sagledamo sitauciju na taj način", rekao je Vujošević i dodao:

"Utakmica je u jednoj psihološkoj situaciji bila teža za nas nego za njih. Oni su sigurno prvi do kraja, a mi jurimo da imamo što bolji plasman na tabeli do kraja ligaškog dela. Naravno, sigurno bi nam odgovaralo da imamo i prednost domaćeg terena na startu plej-ofa".

USKORO OPŠIRNIJE...
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.