Večita dilema: Arena ili Pionir? (VIDEO + ANKETA)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jan.2015, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večita dilema: Arena ili Pionir? (VIDEO + ANKETA)

Posle nešto više od godinu dana Evroliga se vratila u beogradski hram košarke! Crvena zvezda je u jednom od najpoznatijih evropskih zdanja dočekala i pregazila berlinsku Albu, a što je još važnije - crveno-beli su u grotlu Pionira povratili preko potrebno samopouzdanje i ponovo zablistali punim sjajem.

Još od prvog sudijskog podbacivanja bilo je jasno da su učenici Dejana Radonjića ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zaigrali u ritmu koji ih je krasio tokom prvog dela sezone, a mnogima nije promakao detalj koji se dugo provlačio kroz misli mnogih kritičara i ljubitelja igre pod obručima - Crvenoj zvezdi su jako falili žestoki mečevi u krcatom Pioniru.

Zvanični podaci na sajtu Evrolige kažu da je na tribinama bilo tačno 5.907 gledalaca, ali se zbog paklene atmosfere stekao utisak da je publike bilo u daleko većem broju.

„Ovde su navijači mnogo bliži. Pionir je Pionir, Arena nije loša, ali mislim da je u ovom trenutku Pionir bolji. Generalno, mi smo sportisti, bavimo se ovim poslom i moramo se navijći na svaki ambijent“, rekao je Boban Marjanović nakon meča sa Albom.

Kao što je rekao Zvezdin div, posao košarkaša je da se navikne na svaki ambijent u kojem se nalazi, ali je opšti utisak da se na Pionir nije moguće navići ako publika nije na tvojoj strani.

"Arena je jedna priča, u njoj se okupi veći broj ljudi i svaki put bude sjajno. Ali, u Pioniru je uvek zadovoljstvo igrati i zato hvala navijačima što su nas podržali u ovolikom broju, atmosfera je zaista bila predivna, rekao je Nemanja Dangubić.

U svakom slučaju, Arena je stvorena za spektakl i finansijski je daleko isplatljivija, ali je Pionir definitivno mesto u kojem je moguće srušiti i najveće timove Starog kontinenta.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.