(VIDEO) DODAVAČ: Dijamantidis upisao 1000. asistenciju u Evroligi

Izvor: Kurir, 31.Okt.2014, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) DODAVAČ: Dijamantidis upisao 1000. asistenciju u Evroligi

Košarkaš Panatinaikosa ubedljivo je najbolji u ovom elementu igre i u skorije vreme niko ga neće nadmašiti

Košarkaš Panatinaikosa Dimitris Dijamantidis upisao se u anale Evrolige, kao prvi igrač koji je ostvario 1000 asistencija u elitnom evropskom takmičenju!

Plejmejker "zelenih" je već u prvoj četvrtini, pasom ka Sloteru koji je pogodio trojku, "prebacio" magičnu brojku, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kasnije je doprineo da njegov tim zabeleži vrlo važnu pobedu protiv favorizovanog Fenerbahčea (91:73).

Najbolji asistent u istoriji Evrolige Dijamantidis je postao prethodne sezone kada je premašio brojku od 978 produktivnih dodavanja i prestigao zemljaka Teodorosa Papalukasa, a ove je otišao korak dalje.

Dijamantidis je sa Panatinaikosom u karijeri osvojio tri titule prvaka Evrolige.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je 1000. asistencija u Evroligi grčkog boga košarke! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014

Plejmejker Panatinaikosa Dimitris Dijamantidis je na meč protiv Fenerbahče, već na u prvom napadu, zabeležio 1000 asistenciju u karijeri u Evroligi..(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.