Trener Neptunasa: Zvezda superiorna individualno, moramo zaustaviti Bobija

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Neptunasa: Zvezda superiorna individualno, moramo zaustaviti Bobija

Trener košarkaša Neptunasa Kazis Maksvitis strahuje od Bobana Marjanovića pred meč drugog kola Evrolige protiv Crvene zvezde, koji će se u Litvaniji odigrati u četvrtak u 18 časova.

"Zvezda je superiorna na individualnom nivou, ali mi igramo na svom terenu i moramo biti bolje nego na prvom meču u Španiji. Neophodno je da zaustavimo Bobana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Marjanovića, to će biti težak zadatak", rekao je za sajt Evrolige Maksivitis.

Martinas Mažeika pred prvi evroligaški meč Neptunasa u Klaipedi strepi i od igre spoljne linije.

"Osnovni zadatak je zaustaviti spoljne igrače, prošle nedelje smo debitovali u Evroligi i nismo šutirali kako umemo. Nadam se da će biti drugačije pred svojim navijačima. Idemo na pobedu, važno je ne opterećivati se, nego biti spreman psihički za utakmicu", rekao je bek Neptunasa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.