Trener Laborala: Zvezda može da parira najboljim timovima Evrope

Izvor: Sportal.rs, 19.Dec.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Laborala: Zvezda može da parira najboljim timovima Evrope

Poslednja utakmica grupne faze Evrolige završena je pobedom Crvene zvezde Telekom. Beogradski crveno-beli su savladali Laboral Kuću i na taj način obezbedili drugo mesto u grupi. Rezultat je bio 90:82, a trener španskog tima Ibon Navaro otkrio je razloge poraza.

- Nismo zaustavili sjajnog šutera Markusa Vilijamsa, a i nismo kontrolisali pik en rol >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sa Bobanom Marjanovićem. Nismo ni kontrolisali defanzivni skok - kazao je Navaro i odgovorio na pitanje da li Zvezda može da se nosi i sa klubovima u TOP 16 fazi, kao što je na primer Barselone.

- Zvezda je prošle sezone stekla iskustvo igranja u Evroligi, mada kasnije nisu igrali u TOP 16 fazi. Rasli su kao tim i mogu da igraju protiv najboljih ekipa u Evropi. Svakome će biti teško da igra u Beogradu - objasnio je strateg Laborala koji je kratko prokomentarisao da li je njegov tim kalkulisao.

- Nikada ne ulazimo u meč da izgubimo. Uvek idemo na pobedu.

Više fotografija pogledajte u našoj GALERIJI.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.