Traži se ulaznica više: I u dijaspori mogu da se kupe karte za Laboral i Marka

Izvor: Blic, 17.Dec.2014, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traži se ulaznica više: I u dijaspori mogu da se kupe karte za Laboral i Marka

Meč poslednjeg kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Laboral Kuće igraće se u petak (19 časova) pred praznim tribinama, ali su se karte ipak našle u prodaju i mogu da se kupe i u inostranstvu.

Simbolične ulaznice za ovu utakmicu koštaju 300 dinara, a klub sa Malog Kalemegdana odlučio se da ih prodaje iako navijače neće moći da budu u Pioniru, posle nepravedne kazne disciplinskog sudije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Evrolige kojom je, osim igranjem pred praznim tribinama, Zvezda sankcionisana i novčano u iznosu od čak 50.000 evra.

Prihod od karata biće namenjen za plaćanje kazne, a deo će biti namenjen i porodici ubijenog navijača Marka Ivkovića.

Dijaspora je, kao i mnogo puta do sada, spremna da uloži značajna sredstva, ali klub ne samo zbog vremena, već i zbog određenih spoljnih faktora, nije u mogućnosti da organizuje uplate iz inostranstva na vreme, što svi zainteresovani mogu da učine putem sajta redstarbelgrade.info i pejpala modula koji je naslovljen "Za Marka".

Krajnji rok za kupovinu karata ovim putem biće završetak utakmice sa Kućom Laboral!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.