Tabela Evrolige: Čeka nas luda sezona, Fener u vrhu sa koš razlikom - plus dva!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2016, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tabela Evrolige: Čeka nas luda sezona, Fener u vrhu sa koš razlikom - plus dva!

Samo je sedam od ukupno 16 timova je u "minusu", ali samo se onaj koji imaju Anadolu Efes (-25) i Galatasaraj (-27) može smatrati ozbiljnim, dok su svi ostali jednocifreni

Kvaliteti timova i visina budžeta će verovatno presuditi na kraju, ali ono što gledamo na početku Evrolige nagoveštava da ćemo biti svedoci potpuno lude sezone! Većina utakmica je više nego neizvesna, uglavno se igra na jednu loptu, pa su se posle dva kola na čelu tabele nalaze samo dva kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (CSKA i Real Madrid) sa nešto izraženijom koš-razlikom.

Armejci su u plusu od 29 poena, ali zahvaljujući, pre svega, ubedljivoj pobedi nad Galatasarajem u prvom kolu (109:84), dok je Kraljevski klub tu zalihu takođe stekao na otvaranju sezone, protiv Olimpijaskosa.

Dovoljno je reći da preostala dva tima sa maksimalnim učinkom, Armani i Fenerbahče, imaju koš razliku "plus tri", odnosno "plus dva", pa da bude jasno koliko je napeta sezona.

Samo sedam od ukupno 16 timova je u "minusu", ali samo se onaj koji imaju Anadolu Efes (-25) i Galatasaraj (-27) može smatrati ozbiljnim, dok su svi ostali jednocifreni.

Srpski šampion Crvena zvezda se posle dva odigrana kola nalazi na 10. mestu sa jednom pobedom i jednim porazom, uz koš razliku 155:156. Crveno-beli naredni meč u elitnom takmičenju igraju u sredu protiv Barselone od 19 časova u Beogradskoj areni.

(FOTO: Screen shot - euroleague.net)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.