SRAMOTNO: Navijači Panatinaikosa izviždali minut ćutanja Ivkoviću! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Nov.2014, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTNO: Navijači Panatinaikosa izviždali minut ćutanja Ivkoviću! (VIDEO)

Jedan deo navijača Panatinaikosa sramotno se poneo pred početak večerašnje utakmice Evrolige protiv minhenskog Bajerna i nije ispoštovao minut ćutanja u znak odavanja pošte ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću.

Kada je oficijelni spiker u “OAKA Areni” pozvao publiku i igrače na minut ćutanja, deo pristalica Panatinaikosa počeo je da zviždi i skandira protiv svog najvećeg rivala Olimpijakosa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << inače bratskog kluba crveno-belih.

Pristalice trofejnog grčkog kluba tako su se besmislenim ponašanjem pridružili navijačima Galatasaraja, koji su u nedelju pred meč protiv Bešiktaša takođe zviždali na minut ćutanja stradalom srpskom mladiću.

Ivkovića su ubili navijači Galatasaraja prošlog petka u Istanbulu uoči utakmice Evrolige sa Crvenom zvezdom, a sahranjen je u ponedeljak na Bežanijskom groblju u Beogradu.

Utakmica 7. kola C grupe Evrolige između Panatinaikosa i Bajerna igra se u Atini od 20 sati.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.