Radonjić ima samo jednu zamerku na igre Zvezde u grupnoj fazi Evrolige!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2014, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić ima samo jednu zamerku na igre Zvezde u grupnoj fazi Evrolige!

Crveno-beli su pobedom protiv Laboral Kuće sa 90:82 izborili plasman u TOP 16 fazu kao drugoplasirana ekipa

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izrazio je zadovoljstvo zbog pobede nad Laboral Kućom i osvajanja drugog mesta u D grupi Evrolige, ali i zbog dosadašnjih igara njegovog tima tokom prve faze takmičenja.

Crveno-beli su večeras pred praznim tribinama u Pioniru savladali španskog predstavnika rezultatom 90:82.

- Utakmica je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << karakteristična, u predigri koja je imala čudan osećaj. Nisam siguran da se više potenciralo drugo mesto, u odnosu na kalkulacije u kojoj ćemo grupi biti u Top 16. Moj tim uvek ide na pobedu, bez obzira na okolnosti. Završili smo prvu rundu na drugom mestu, igrači zaslužuju sve pohvale – rekao je Radonjić na konferenciji ze medije u Pioniru.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Crvena zvezda će u Top 16 fazi Evrolige igrati u E grupi sa Realom, Barselonom, Makabijem, Panatinaikosom, Žalgirisom, Unikahom i Galatasarajem, a to takmičenje startuje 30. decembra.

- Novih 14 utakmica biće dobra škola za naš tim, nadam se da ćemo položiti sa dobrom ocenom. Porazi će se desiti, ali bitno je da ekipa napreduje u svakom meču. Ubedljivo smo dva kola pre kraja prošli u narednu fazu i pokazali kvalitet, jedino bi mogla da bude zamerka na meč protiv Neptunasa u gostima – naveo je Radonjić.

Foto: Marko Todorović

Crnogorski stručnjak smatra da njegov tim može da ispuni ciljeve ove sezone i osvoji trofeje u Jadranskoj i domaćoj ligi, kako bi obezbedio nadmetanje u Evroligi.

U Crvenoj zvezdi je potvrđeno da je predsednik kluba Nebojša Čović poslao zahtev Evroligi da se novčane kazne izrečene crveno-belima i Galatasaraju uplate na račun porodice stradalog navijača Marka Ivkovića.

Ivkovića su ubili navijači Galatasaraja uoči utakmice dva kluba prošlog meseca u Istanbulu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.