Potpisao i Panatinaikos! Evroliga dobila 11. člana

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisao i Panatinaikos! Evroliga dobila 11. člana

Posle nekoliko dana premšljanja, atinski velikan parafirao desetogodišnji ugovor u takmičenju koje kreće od naredne sezone

Evroliga je dobila još jednu bitku sa FIBA, pošto je i Panatinaikos potpisao ugovor sa takmičenjem u organizaciji ULEB. Višestruki prvak Evrope je bio jedini velikan koji se prethodnih dana premišljao da li da nastavi sa igranjem u Evroligi ili da bude prva perjanica Lige šampiona koju od naredne sezone najavljuje FIBA. Na kraju je izabrao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << atraktivniju opciju…

Panatinaikos je 11. klub koji je potpisao desetogodišnji ugovor sa Evroligom zahavljujući pozivnici organizatora takmičenja. Evroliga je posle potpisivanja velikog sponzorskog ugovora sa agencijom IMG vrednog 600.000.000 evra odlučila da takmičenje od naredne sezone broji 16 učenika od kojih će njih 11 imati zagarantovane desetogodišnje ugovore.

PAO se tako priključio spisku učesnika na kojem su CSKA, Real Madrid, Barselona, Kuća Laboral, Olimpijakos, Fenerbahče, Anadolu Efes, Makabi, Armani i Žalgiris.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.