Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2015, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBIO PONUDU: Štimac čeka klub koji igra Evroligu

Prvi na listi želja Ređo Emilije koji traži centra bbio je reprezentativac Srbije Vladimir Štimac. Međutim, on je odbio ponudu.

Štimac, koji je rošlu sezonu proveo u Bajernu kod Svetislava Pešića i u nemačkom šampionatu prosečno je beležio devet poena i osam uhvaćenih lopti, bi da igra Evoligu i naredne sezone.
Nedavno se spominjalo i da je na meti Milana, a asda se čekaju novi zainteresovani klubovi.
u karijeri je, osim Bajerna, igrao za Beovuk, Žalgiris, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Valmijeru, Crvenu zvezdu, Ventspils, Nimburk, Olin Edirne, Banvit i Unikahu.
Sa reprezentacijom do 18 i 20 godina bio je evropski prvak 2005. i 2007, a ima i dva zlata sa Univerzijada 2009. i 2010. Prošle godine osvojio je srebro na Svetskom prvenstvu u Španiji.
A njegov bivši trener Kari je danas dao jednu jako zanimljivu izjavu…
The post ODBIO PONUDU: Štimac čeka klub koji igra Evroligu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.