Kako su Simonović i Lazić vratili pehar Evrolige?

Izvor: B92, 27.Okt.2016, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su Simonović i Lazić vratili pehar Evrolige?

Pre dve nedelje imali smo prilike po prvi put da vidimo sjajan reklamni spot za novu sezonu Evrolige.

Klip pod nazivom "Evroliginih šesnaest" urađen je po uzoru na čuveni film 'Ocean's Eleven', a umesto Džordža Klunija, Breda Pita i Džet Lija u glavnim ulogama nalaze Serhio Ljuj, Andrea Barnjani, Vasilis Spanulis...

Njihov zadatak bio je da 'ukrađu' trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evrolige iz dobro čuvanog sefa hotelskog kazina, za šta su spremili detaljan plan, ali je pitanje da li bi uspeli u svojoj nameri da nije bilo sirtakija čuvenog plejmejkera Olimpijakosa.

Međutim, iako su svoj plan bez greške sproveli u delo, nisu računali na 'specijalnu' ekipu sa Malog Kalemegdana. Predvođeni kapitenom Lukom Mitrovićem kao mozgom operacije, uz asistenciju Marka Gudurića, Ognjena Kuzmića i Nemanje Dangubića, Marko Simonović i Branko Lazić kvare plan Spanulisu i ekipi i vraćaju pehar u sedište elitnog takmičenja.

Organizator cele akcije jeste legendarni Želimir Obradović, trener Fenerbahčea, koji ostatku 'šefova' saopštava da su momci sa Dejana Radonjića najbolji za traženi posao.

"Momci, ovo radimo prvi put... Dobro, ne baš svi".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.