Fenerbahče ostao bez Hikmana

Izvor: B92, 27.Mar.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenerbahče ostao bez Hikmana

Bek Fenerbahčea Riki Hikman završio je sezonu zbog povrede Ahilove tetive.

Amerikanac se povredio u četvrtak uveče u pobedi nad Unikahom (78:63), protiv koje je za 18 minuta na parketu postigao osam poena uz 3 ukradene lopte.

Hikman ima 29 godina, letos je stigao u tim iz Istanbula, a u Evroligi je prosečno beležio 9 poena, 4,3 skoka i 2 asistencije po meču.

Fenerbahče je obezbedio plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u plej-of, dva kola pre kraja Top 16 faze lider je grupe F sa deset pobeda, jednom više od CSKA i Olimpijakosa.

Pored Hikmana, sezonu je zbog teške povrede u četvrtak završio i krilni igrač Laboral Kuče Davis Bertans.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj sezone za Rikija Hikmana

Izvor: B92, 27.Mar.2015

Ekipa Fenerbahčea pretrpela je veliki gubitak, pošto je plejmejker Riki Hikman zadobio tešku povredu Ahilove tetive...Hikman se povredio u četvrtak, tokom meča sa Unikahom (78:63), nakon čega je u petak objavljeno da se na teren neće vratiti do kraja ove sezone...On je u svojoj prvoj sezoni u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.