Izvor: HotSport.rs, 03.Dec.2016, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Barsa nastavila da bije PAO, Baskonija odolela Galatasaraju

U poslednje dve utakmice 10. kola Evrolige Barselona je bila bolja od Panatinaikosa rezultatom 72:57, a Baskonija od Galatasaraja 69:62.

Utakmica u Blaugrani bila je zanimljiva zbog povratka Ćavija Paskvala na mesto na kom je imao puno uspeha prethodnih godina. Sada kao trener Panatinaikosa se nije dobro proveo, pošto je poražen rezultatom 72:57.
Tim Jorgosa Barcokasa predvodio je Ante Tomić sa 16 postignutih poena, dok su kod gostiju epitet najboljih podelili >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Kalates i Feldin sa po 13 poena.
U drugom meču koji se igrao od 21 sat Baskonija je u svojoj dvorani dočekala Galatasaraj i na kraju izvojevala pobedu, ali ne tako lako kao što se očekivalo.
Tim za koji igra Vladimir Micov dugo je držao rezultatski priključak, ali je poklekao u samom finišu. Razliku je napravio Šejn Larkin, plej Baskonije, koji je postigao samo sedam poena, ali i podelio devet asistencija.
Najefikasniji na meču bio je dvojac Galatasaraja, Tibor Plajs i Blejk Šilb, strelci po 16 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post EVROLIGA: Barsa nastavila da bije PAO, Baskonija odolela Galatasaraju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Sigurni trijumfi Barselone i Baskonije

Izvor: N1 televizija, 03.Dec.2016

U poslednjim mečevima 10. kola Evrolige pobede su zabeležili Barselona na svom terenu protiv Panatinaikosa 72:57 i Baskonija protiv Galatasaraja 69:62...Barselona, u jednom od derbija kola, nije imala previše problema sa "Zelenima" iz Atine, a meč je prelomila u trećoj četvrtini, koju su Katalonci...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.